Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Floppat i både Tyskland och Spanien - på väg hem?

Ciro Immobile har inte haft det lätt sedan han lämnade Italien för att skriva på för tyska Dortmund. I Tyskland så blev det totalt 24 matcher i Bundesliga men bara tre mål något som fick 25-åringen i somras att röra sig till Spanien och Sevilla. Väl i Andalusien har det inte heller riktigt lossnat för italienaren där det bara blivit ett mål på sju La Liga-matcher.

ANNONS

Nu rapporterar Sky Sport Italia att anfallaren siktar på att bli utlånad tillbaka till Italien för att öka möjligheterna till att få spela EM i sommar. Favoriterna till att plocka in Immobile är Sampdoria och Napoli. Uppgifterna säger däremot att Galatasaray och flera Premier League-klubbar också är intresserade.

Publicerad 2015-12-27 kl 09:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto