Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Floppat i både Tyskland och Spanien - på väg hem?

Ciro Immobile har inte haft det lätt sedan han lämnade Italien för att skriva på för tyska Dortmund. I Tyskland så blev det totalt 24 matcher i Bundesliga men bara tre mål något som fick 25-åringen i somras att röra sig till Spanien och Sevilla. Väl i Andalusien har det inte heller riktigt lossnat för italienaren där det bara blivit ett mål på sju La Liga-matcher.

Nu rapporterar Sky Sport Italia att anfallaren siktar på att bli utlånad tillbaka till Italien för att öka möjligheterna till att få spela EM i sommar. Favoriterna till att plocka in Immobile är Sampdoria och Napoli. Uppgifterna säger däremot att Galatasaray och flera Premier League-klubbar också är intresserade.

Publicerad 2015-12-27 kl 09:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons