Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpools Barca-talang stannar i Championship

Liverpools 18-årige mittfältare Sergi Canós har den här säsongen varit utlånad till Brentford nere i Championship. I laget som ligger nia i serien har den spanska tonåringen fått göra femton matcher och stått för två mål. Nu bekräftar klubben på sin hemsida att Canós stannar i Brentford till sommaren på lån.

Den spanska mittfältaren är en Barcelona-talang som flyttade ifrån La Massia 2013 för att istället skriva på med Liverpool. Den kvicka och tekniska yttern har representerat Spanien på både U16 och U17-nivå.

Canós kontrakt med Liverpool löper ut efter 2016.

Publicerad 2015-12-28 kl 07:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons