Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Bayern München lånar mittback

Bayern München förstärker backlinjen med Serdar Tasci från Spartak Moskva. Mittbacken anländer på lån och den tyska klubben har en köpoption. Tysken har startat 16 av 18 ligamatcher den här säsongen i den ryska ligan och spelade tidigare sju år i Stuttgart.

– Vi är glada över att ha gjort klart med en spelare som Serdar Tasci. Han kommer att hjälpa oss direkt med sina kvaliteter och sin erfarenhet, säger Bayern Münchens sportchef Mathias Sammer till klubbens hemsida.

Tasci har gjort 14 landskamper för Tyskland.

Publicerad 2016-02-01 kl 18:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons