Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Leicester erbjuder Schmeichel nytt kontrakt

Enligt the Sun planerar Leicester City att erbjuda målvakten Kasper Schmeichel ett nytt kontrakt. Han har varit en av klubben viktigaste spelare under den spektakulära säsongen där lilla Leicester så här, 25 omgångar in i säsongen leder ligan med fem poängs marginal.
Det har spekulerats i att flera klubbar varit intresserade under året. Bland annat Tottenham och Manchester United.

Just United är på jakt efter målvakt då David De Gea mycket väl kan flytta i sommar. Schmeichel är förvisso fostrad i rivalen City men har ändå en stark koppling till United. Kasper var bara fem år gammal när pappa Peter flyttade till Manchester United där han under 90-talet växte till en av ligans största målvaktsprofiler genom tiderna.

Nu hoppas överraskningslaget att ett lönelyft ska locka målvakten att stanna i klubben.

Publicerad 2016-02-09 kl 08:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons