Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Supertalangen klar för City inom 24 timmar"

Enligt uppgifter till Sky Sports kommer brasilianska superlöftet Gabriel Jesus vara klar för Manchester City inom 24 timmar. Jesus ska enligt uppgifterna ha valt City över både Real Madrid och Barcelona för att få spela under Pep Guardiola.

Den 19-årige Palmeiras-anfallaren har enligt ESPN gjort tio mål på 14 matcher i årets upplaga av brasilianska Serie A. Han förberder sig just nu för att spela i OS på hemmaplan för Brasilien, som drar igång på torsdag.

Publicerad 2016-08-03 kl 11:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons