Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Juve på jakt efter Pogbas ersättare"

Sedan Paul Pogbas övergång till Manchester United blev klar har Juventus letat efter en ersättare. Först ryktades det att Juve var ute efter Chelseas Nemanja Matic, men enligt Sky Italia har serben bestämt sig för att stanna i London.

Nu uppger Sky att Juventus i stället riktat sitt fokus mot PSG-mittfältarna Adrien Rabiot och Blaise Matuidi.

Enligt uppgifterna har de regerande Serie A-mästarna följt Rabiot under en lång period. Blasie Matuidi har kopplats ihop med ett antal olika klubbar under sommaren, speciellt efter mittfältaren Grzegorz Krychowiak blivit klar för PSG.

Publicerad 2016-08-11 kl 17:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons