Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal jagar algerisk ytter

Nej, det är inte Riyad Mahrez. Mahrez ryktades som bekant länge vara på väg till Arsenal, men skrev istället på ett nytt fyraårskontrakt med Leicester. Arsene Wenger ska nu enligt Sunday Mirror istället vara på jakt efter Portos Yacine Brahimi. Spelaren sägs vilja lämna klubben efter att inte ha inkluderats i Portos Champions League-trupp i veckan som gick.

Pressen på Wenger att värva nya spelare är enorm efter bara en poäng på de två första matcherna, och han skulle eventuellt kunna lätta kritiken en aning genom att ta in Brahimi som gjorde sju mål och åtta assist på 33 matcher förra säsongen. Även Liverpool och Chelsea ska vara ute efter 26-åringen, vars prislapp sägs ligga runt 40 miljoner pund.

Publicerad 2016-08-21 kl 10:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons