Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Öster fortsätter rusta inför superettan

Öster är tillbaka i svensk elitfotboll och fortsätter att rusta inför superettan nästa år. Mittfältaren Jesper Andreasson, som närmast kommer från norska Ullensaker/Kisa, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Smålandsklubben.

– Det var inget svårt beslut, när jag fick höra att Öster var intresserade hoppades jag att det skulle bli klart så snart som möjligt. Man vill ju spela i en förening det finns mycket intresse kring, och det gör det runt Östers IF, säger Andreasson till klubbens hemsida.

Öster siktar högt direkt i superettan-comebacken.

– Det känns som att grunden är lagd och man är på väg upp igen, så som ett av topplagen i Superettan, absolut. Det är klart, det hade inte vart fel att vinna serien direkt, haha. Men det finns en långsiktig plan så det känns viktigt att etablera sig för att sedan ta nästa steg.

Publicerad 2016-12-07 kl 18:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons