Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ronaldinho: ”Barcelona håller koll på Coutinho”

Om vi får tro Ronaldinho och The Sun, som citerar den legendariske brassen, så följer Barcelona Liverpools brasilianske forward Philippe Coutinho. Coutinho är för närvarande skadad, men innan dess glänste han i Liverpool.

– Han har varit en av Europas bästa den här säsongen – och jag vet att de gillar det han gör i Barcelona. Liverpool vill så klart behålla honom, men när man spelar som han gör då kommer det dyka upp intresse, säger Ronaldinho enligt tidningen.

Publicerad 2016-12-26 kl 11:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons