Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wenger uppges neka kinesiskt rekordbud

Arséne Wenger har nekat ett bud från Kina som skulle ge honom 30 miljoner pund om året uppger Daily Telegraph. Den lönen är dubbelt så hög som kollegan Pep Guardiolas och hade gjort honom till den högst betalda tränaren i världen.

Vilken kinesisk klubb det handlar om är oklart men fransmannen ska ha bestämt sig för att avsluta säsongen i Arsenal. Han har dock tidigare sagt att han inte är beredd på att gå i pension riktigt än vilket kan hinta om att det blir en flytt till Chinese Super League i sommar.

Publicerad 2017-02-28 kl 08:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons