POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Afellay förlänger med Stoke

Ibrahim Afellay har förlänger sitt kontrakt med Stoke. På sin hemsida skriver Premier League-klubben att den holländska landslagsmannen skrivet under ett nytt avtal som sträcker sig till 2019.

– Jag är väldigt glad. Från första dagen jag kom till klubben har jag känt mig som hemma och jag ser fram emot framtiden och att få göra bra saker med klubben. Jag hoppas att vi kan utvecklas, säger han i en kommentar.

Afellay kom till klubben gratis sommaren 2015. Under fjolåret ådrog han sig en allvarlig knäskada och comebacken kom mot Liverpool i slutet av fjolåret. Totalt har det blivit nio matcher i ligaspelet den här säsongen för Afellay.

Publicerad 2017-03-02 kl 13:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå