Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Afellay förlänger med Stoke

Sillybloggen

Ibrahim Afellay har förlänger sitt kontrakt med Stoke. På sin hemsida skriver Premier League-klubben att den holländska landslagsmannen skrivet under ett nytt avtal som sträcker sig till 2019.

– Jag är väldigt glad. Från första dagen jag kom till klubben har jag känt mig som hemma och jag ser fram emot framtiden och att få göra bra saker med klubben. Jag hoppas att vi kan utvecklas, säger han i en kommentar.

Afellay kom till klubben gratis sommaren 2015. Under fjolåret ådrog han sig en allvarlig knäskada och comebacken kom mot Liverpool i slutet av fjolåret. Totalt har det blivit nio matcher i ligaspelet den här säsongen för Afellay.

ANNONS
Publicerad 2017-03-02 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto