POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

The Times: Arsenal kan släppa både Özil och Alexis

Arsenal har haft ett tungt 2017 så här långt och sjunkit ner i Premier League-tabellen och åkt ur Champions League efter att ha blivit förnedrat av Bayern. Trots protester från fansen så vill managern Arsene Wenger stanna kvar, enligt bland annat The Times.

Tidningen skriver nu att fransmannen också har en plan för hur han ska bygga upp Arsenal på nytt. Wenger ska vara villig att släppa både den omsusade Alexis Sanchez och Mesut Özil. Med pengarna London-klubben får för stjärnduon vill managern sedan ta pengarna och bygga upp laget, enligt The Times.

Publicerad 2017-03-21 kl 23:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå