POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barça med bud på ärkerivalens bänkade stjärna

Att spelare flyttar mellan Barcelona och Real Madrid hör inte till vanligheterna. Men nu uppger reportern Diego Torres på tidningen El Pais att de förstnämnda har lagt ett bud på Real Madrids Isco, som haft svårt att få en plats i Zinedine Zidanes startelva den här säsongen. Det var i radiokanalen Rac1 som Torres torgförde sina uppgifter och enligt reportern lockar Barça mittfältaren med hjälp av en sign on-bonus på 20 miljoner euro över fem år – och en lön på åtta miljoner euro, efter skatt, per år.

Iscos kontrakt med Real Madrid löper ut sommaren 2018 och han är därför fri att börja förhandla med andra klubbar i januarifönstret nästa år. Den spanska tv-stationen La Sexta skrev i februari i år att Isco valt att inte förnya sitt avtal med Real.

Publicerad 2017-03-22 kl 07:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå