POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Griezmann snart klar för United

Atletico Madrids Antoine Griezmann ser ut att vara nära en övergång till Manchester United, i alla fall om man får tror tidningen Manchester Evening News. Tidningen hänvisar till källor nära fransmannen som hävdar att allt snart har gått i lås och man skriver att det “rör sig om en formalitet”. Griezmann har länge uppgetts vara en värvning av hög prioritet för José Mourinho och enligt tidningen kan övergångssumman landa på så mycket som 86 miljoner pund, nästan 950 miljoner kronor.

Publicerad 2017-03-24 kl 07:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå