Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Aubemeyang på väg till PSG

Pierre-Emerick Aubameyang kan vara på väg bort från Borussia Dortmund. Enligt den tyska tidningen Bild har klubbens representanter träffat träffat PSG: s sportchef Patrick Kluivert och en överenskommelse uppges vara nära. Enligt tidningen får PSG betala 70 miljoner euro, cirka 675 miljoner kronor.

Även konkurrenten Kicker skriver om uppgifterna kring PSG och Aubameyang. De har dock varit i kontakt med klubben som  hävdar att det inte finns något bud att ta ställning till. Aubameyang har varit i en makalös målform under säsongen och gjort 27 mål på 29 matcher i ligaspelet.

I klubben spelar som bekant Alexander Isak. Värvningen från AIK väntar dock fortsatt på sin debut i Bundesliga.

Publicerad 2017-05-04 kl 08:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons