Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Krasnodar skjuter ned ryktena om "drömkontrakt" för Granqvist

Sillybloggen

Expressen skrev i går att Andreas Granqvist är på väg att få ett erbjudande om ett nytt kontrakt från Krasnodar som skulle sträcka sig till sommaren 2019 och ge svensken 40 miljoner kronor om året. Spelarens agent Martin Dahlin bekräftade för tidningen att det förs samtal med Krasnodar om en förlängning.

Nu tillbakavisar Krasnodars vd Vladimir Khasig uppgifterna om Granqvists nya kontraktsförslag.

– Det är absolut inte sant. För det första så är fyra miljoner euro om året ett belopp som är taget helt ur det blå. Så mycket pengar har vi ingen som tjänar. För det andra sträcker sig Granqvists kontrakt ytterligare en säsong (till sommaren 2018), så vi har gott om tid till att ta rätt beslut, säger Khasig till ryska Championat enligt mreast.dk.

ANNONS
Publicerad 2017-06-12 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto