Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk media: Costa klar för Juventus

Sillybloggen

Douglas Costa har av allt att döma gjort sitt i Bayern München. Flera italienska medier, däribland Sky och tidningen Gazzetta dello Sport rapporterar under tisdagen att brassen nu är ytterst nära en övergång till Juventus. Läkarundersökningen ser ut att genomföras under morgondagen och enligt italienska medier rör det sig om ett lån som kommer kosta Juventus sex miljoner euro (cirka 58 miljoner kronor) med en bindande utköpsklausul på 40 miljoner euro, motsvarande runt 380 miljoner kronor.

Bayern gör heller ingen hemlighet av förhandlingarna med “Den gamla damen”.

– Läget just nu är att vi håller seriösa samtal med Juventus, det kan jag bekräfta, men vi har inte en överenskommelse som är redo att skrivas under i dag, sa Bayerns ordförande Karl-Heinz Rummenigge på en presskonferens under tisdagen.

ANNONS
Publicerad 2017-07-11 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto