Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpools prislapp på Coutinho: 1,4 miljarder

Sillybloggen

Barcelona ryktas vara intresserat av Liverpools Phillipe Coutinho. Tidigare har det kommit uppgifter om att den katalanska storklubben är överens med brasilianaren om det personliga kontraktet, och även att Coutinho ska ha bett Liverpool om att få lämna.

Liverpool verkar dock inte speciellt suget på att släppa sin stjärna. The Independent skriver att klubben inte tänker överväga något bud som kan tänkas komma från Barcelona, och spanska Sport skriver att Merseyside-klubben sätter en prislapp på 150 miljoner euro, drygt 1,4 miljarder kronor, på Coutinho för att skrämma bort intresserade klubbar.

Sport skriver även att PSG är intresserat av Coutinho.

ANNONS
Publicerad 2017-07-27 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto