Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Isländsk ytter nära HBK: "En bra karaktär"

Sillybloggen

Halmstads BK närmar sig en värvning av isländske yttermittfältaren Höskuldur Gunnlaugsson, 23. Allt som återstår innan han kan presenteras är en läkarundersökning innan ett treårskontrakt undertecknas, det bekräftar klubben på sin hemsida.

Gunnlaugsson kommer närmast från spel i Breidablik och utsågs till isländska ligans bästa unga spelare för två år sedan. Under förra året var även Hammarby intresserat, men Gunnlaugsson blev då kvar i Breidablik.

– Detta är en klassvärvning och den har möjliggjorts av den senaste tidens rockader i truppen. Vi har inte de stora klubbarnas plånbok utan måste lägga lite extra mycket jobb för att kunna värva spelare som Gunnlaugsson, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson till klubbens hemsida.

Tränaren Igor Krulj berättar att man haft ögonen på honom under en period och ser fram emot att börja jobba med 23-åringen:

Annons

– Vi fick tips om honom och det har gått väldigt fort efter det. Vi tittade på honom under slutet av förra veckan mer intensivt, men han har funnit med på radarn ett tag. Det är en bra karaktär som jobbar hårt och vill göra sin gubbe offensivt. Dessutom har han en bra högerfot, säger han.

Publicerad 2017-07-28 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto