Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan uppges överväga återkomst till Milan

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovics framtid är fortfarande oklar. Svensken, som just nu är knäskadad, står utan kontrakt efter att hans avtal med Manchester United gått ut.

Nu skriver Tuttosport att Ibrahimovic överväger en återkomst till Milan, som han representerade mellan 2010 och 2012. Tidningen, som är baserad i Turin, skriver att hans frus, Helena Seger, kärlek till staden Milano ska kunna spela in. Tidningen lägger till att det är en högoddsare, “men det är ingen omöjlig övergång”.

Ibrahimovic har även ryktats till MLS och inte minst Los Angeles Galaxy, men där uttalade sig nyligen klubbens president Chris Klein så här:

– Vi har ett fantastiskt förhållande med Zlatan och hans agent. Han älskar vår klubb och han älskar Los Angeles. Vi är intresserade av honom. Jag tror dock, just nu, att han vill stanna i Europa. Vår dörr är öppen för en sådan spelare. Vi har rätten till honom i vår liga. Vi får se vart det tar vägen.

ANNONS
Publicerad 2017-07-31 16:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto