Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chanko lägger skorna på hyllan - blir assisterande tränare i Zengins klubb

Sillybloggen

Louay Chanko, som tidigare spelat i bland annat Malmö FF, Djurgården och Hammarby, lägger skorna på hyllan. Skadeproblem gör att Chanko bryter sitt kontrakt med Västerås.

Istället blir Chanko nu assisterande tränare i turkiska Eskisehirspor, där Erkan Zengin sedan tidigare spelar.

– Erkan har varit på mig om att jag skulle ner dit och när han ringde mig igen i samband med att knäet svullnade sa jag till honom att jag kunde komma ner dit och kolla hur det ser ut. Så jag åkte ner och har varit kvar här sedan dess. De har precis gjort klart med en huvudtränare, han skrev på i dagarna, säger Chanko till fotbolltransfers.com, och fortsätter:

– Jag har haft om laget under tiden och fått mycket ansvar. Jag har lagt upp träningen i tio dagar och även fått hjälp av både Erkan och en annan rutinerad spelare i laget. Förra veckan ledde jag laget i en träningsmatch mot storklubben Galatasaray.  Det en jättefin utmaning som jag fått och en perfekt start. Och den starten hade jag inte kunnat få utan Erkan. Jag är väldigt tacksam mot honom.

Annons
Publicerad 2017-08-01 21:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto