Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Johnson vill lämna Kina: "Vill tillbaka till Europa"

Sillybloggen

Sam Johnson lämnade förra sommaren Djurgården för kinesiska Wuhan Zall. Den senaste tiden har Johnson dock haft det tungt i sin kinesiska klubb, och nu vill den liberianske anfallaren vidare.

– Jag vill lämna permanent, inte gå på lån. Det jag vill är att klubben bryter mitt kontrakt. Jag vill tillbaka till Europa och spela där, säger Johnson till FotbollDirekt.

– Jag har velat bort en längre tid, det började egentligen innan den här nya coachen kom in. När jag kom till klubben… den europeiska coachen ville verkligen ha mig. Han har varit en stor spelare själv och förstår europeisk fotboll väl. Den nya som kommit in är en kinesisk coach, han är lite annorlunda. Det är en annan typ av fotboll. Så jag sade till klubben redan i vintras att jag ville lämna.

Johnson har bland annat kopplats ihop med en återkomst till allsvenskan med Malmö FF, IFK Göteborg och Djurgården som möjliga destinationer. Själv har dock inte anfallaren koll på vad som händer framöver.

Annons

– Jag hänger inte med i ryktena om mig. Jag säger till min agent att när det är klart att jag kan lämna, och när det är en klubb som verkligen är på gång, då vill jag veta. Innan dess behöver jag inte veta något. Ena dagen är det den klubben, nästa dag är det den klubben. Det skrivs mycket. När det blir konkret, då vill jag veta, säger han.

Publicerad 2017-08-02 18:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto