Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Franska ligan stöttar PSG: "Förstår inte varför La Liga inte bara accepterar"

Det mesta tyder på att Neymar blir klar för PSG inom kort. Den 25-årige brassen har meddelat Barcelona att han planerar att lämna klubben och genomförde enligt L’Equipe en läkarundersökning i Porto under gårdagen. PSG har mött spelarens utköpsklausul som ligger på 222 miljoner euro, vilket motsvarar drygt 2,1 miljarder kronor. Det skulle göra Neymar till världens dyraste spelare genom tiderna. Men förhandlingarna har stött på problem då spanska ligaorganisationen La Liga vägrar att acceptera betalningen för spelaren då man anser att den franska storklubben bryter mot Uefas regler om Financial Fair Play.

”Vi kan bekräfta att spelarens advokater har kommit till oss för att betala utköpsklausulen och att vi nekat dem”, skriver ligaorganisationen i ett uttalande enligt BBC Sport.

Nu uttalar sig det franska ligaförbundet LFP i frågan.

“LFP är förvånat och förstår inte varför ligan nekar och istället inte bara accepterar betalningen av Neymars utköpsklausul. LFP ber ligan att följa Fifa:s regler och sitt ansvar. LFP stöttar PSG och vill att Neymar ansluter till Ligue 1”, skriver LFP.

Publicerad 2017-08-03 kl 18:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons