Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Försvarskuggen förlänger med ÖFK

Sam Mensiro har efter en rad starka prestationer under säsongen lockat till sig intresse från bland annat danska Nordsjälland. Men nu står det klart att 28-åringen förlänger kontraktet med Östersund.

– Jag kan ju berätta nu att det var väldigt nära att jag skulle flytta. Men efter att ha funderat och även lyssnat på min flickvän Erikas åsikter så har jag nu valt att spela vidare i Östersund. Efter att jag tog beslutet så känns det helt rätt. Jag har skrivit på för ytterligare tre år i klubben. Det är ett väldigt långt kontrakt, men det är enkelt att skriva på för så många år när man trivs.

Mensiro återvände till Östersund inför säsongen 2016 efter en sejour i Örebro.

Publicerad 2017-08-10 kl 15:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons