Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham i samtal med Ajax om colombiansk mittback

Tottenham kan värva ytterligare i sommarfönstret. Trovärdiga The Guardian skriver att Spurs är i samtal med Ajax om en värvning av den colombianske mittbacken Davinson Sánchez. Sánchez ska även ha meddelat Ajax om att han vill flytta till Tottenham.

Tidningen skriver att Tottenham till en början förväntas erbjuda 25 miljoner pund, drygt 260 miljoner kronor, för Sánchez, men att Ajax hoppas kunna få runt 40 miljoner euro, drygt 380 miljoner kronor, för honom.

Sánchez kom till Ajax förra sommaren från Atlético Nacional.

Publicerad 2017-08-14 kl 19:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons