Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: City med nytt Sanchez-bud - övergång nära

Manchester City ser ut att lyckas med att få över Alexis Sanchez från Arsenal, det rapporterar flera engelska medier. City har tidigare fått ett bud på 50 miljoner pund nobbat, enligt Daily Mail har klubben lagt ett nytt bud på chilenaren på 60 miljoner pund.

Guillem Balague skriver på Twitter att Arsenal bett om några timmar för att avsluta värvningen av Thomas Lemar från Monaco, men att man sedan är villigt att släppa Sanchez. Daily Mail kommer med sensationella uppgifter om att Arsenal ska ha lagt ett bud på runt 90 miljoner pund för att värva fransmannen.

Publicerad 2017-08-31 kl 14:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons