Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

44v

Tottenham lånar ut landslagsanfallare till Fenerbahce

Vincent Janssen lånas ut från Tottenham till Fenerbahce resten av säsongen. På sin hemsida skriver den turkiska klubben att man nått en överenskommelse med Tottenham och med spelaren själv. 23-åringen reser nu till Istanbul under fredagen för att slutföra övergången.

Janssen skrev på för Spurs i juli förra året men mäktade bara med sex mål på 38 matcher under sin första säsong. Janssen spelade från start i Hollands båda VM-kvalmatcher under den senaste samlingen. Han lämnade dock planen mållös vid båda tillfällena.

Publicerad 2017-09-08 kl 10:29

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER