Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

44v

Uppgifter: Barca och Galatasaray överens om Turan - som vägrar flytta

Arda Turans fotbollskarriär har inte lyft efter flytten från Atletico Madrid till Barcelona, och han har i omgångar ryktats till andra klubbar, däribland Arsenal. Nu uppger flera att Barcelona är överens med Turans moderklubb Galatasaray om ett två-årigt lån av spelaren.

Enligt spanska Sport försvåras affären dock av att spelaren själv inte är intresserad av att flytta. Turan har tre år kvar på sitt kontrakt och ska enligt uppgift inte vara beredd att flytta hem till Turkiet riktigt än.

Publicerad 2017-09-08 kl 13:25

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER