Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Italiens guldmakare ett namn för Milan

Vincenzo Montella uppges hänga löst i Milan. Den storsatsande klubben har haft en knackig inledning på säsongen och tämligen omgående då Carlo Ancelotti fick sparken av Bayern München rapporterade La Gazzetta dello Sport att en återkomst till Serie A-klubben var möjlig – om inte Montella skulle få ordning på skutan.

Nu rapporterar tidningen La Repubblica om ett annat välkänt tränarnamn som kan vara aktuellt att ta över. Tidningen skriver, enligt sajten Football-Italia, att klubben varit i kontakt med den förre förbundskaptenen Marcello Lippi och 69-åringen ska också vara redo att ta jobbet.

Lippi är framför allt förknippad med sina år i Juventus. Med ”Den gamla damen” vann Lippi bland annat fem ligatitlar samt Champions League säsongen 1995/1996. Det var även Lippi som ledde det italienska landslaget till VM-guld 2006.

Just nu är han förbundskapten för det kinesiska landslaget.

För Milan väntar härnäst två tuffa ligamatcher mot Roma och Inter.

Publicerad 2017-09-30 kl 09:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons