POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter tappet av Coutinho - Lemar uppges toppa Liverpools önskelista

Till slut så kunde inte Liverpool stå emot Barcelona i jakten på Philippe Coutinho och brassen blev under lördagskvällen presenterad för katalanerna. 25-åringen uppges kosta knappt 1,6 miljarder svenska kronor att köpa loss.

Liverpool är nu på jakt efter en ersättare till brassen. Leicesters Riyad Mahrez har uppgetts vara nära en övergång, men enligt Liverpool Echo så är det en annan spelare som är högst upp på önskelistan – nämligen Monacos Thomas Lemar. Fransmannen har jagats även av Arsenal och klubbarna var intresserade redan i somras. Liverpool sägs vara redo med ett stort bud men Monaco håller hårt i Lemar.

Publicerad 2018-01-07 kl 11:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå