Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Wenger om Sanchez: "Han är halvt inne, halvt ute"

Alexis Sanchez ser allt mer ut att nära sig en flytt från Arsenal. I dagens möte med Bournemouth fanns chilenaren inte med ens på bänken för “The Gunners”, och klubbens manager Arsene Wenger bekräftar att det är saker i görningen kring stjärnan.

– Han är halvvägs inne, halvvägs ute. Du vet aldrig med den här typen av situationer när transferfönstret är öppet. Allt kan hända just nu. Det är därför jag valde att fokusera på matchen, säger Wenger till BBC.

Sanchez har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Manchester City, men tidigare i dag skrev både The Mirror och The Guardian att han närmar sig en flytt till Manchester United. The Mirror skriver att klubben kan tänka sig att betala 30 miljoner pund (330 miljoner kronor) till Arsenal i övergångssumma – och ge Alexis Sanchez osannolika 400 000 pund (över fyra miljoner svenska kronor)– i veckan.

ANNONS
Publicerad 2018-01-14 kl 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto