POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wenger om Sanchez: "Han är halvt inne, halvt ute"

Alexis Sanchez ser allt mer ut att nära sig en flytt från Arsenal. I dagens möte med Bournemouth fanns chilenaren inte med ens på bänken för “The Gunners”, och klubbens manager Arsene Wenger bekräftar att det är saker i görningen kring stjärnan.

– Han är halvvägs inne, halvvägs ute. Du vet aldrig med den här typen av situationer när transferfönstret är öppet. Allt kan hända just nu. Det är därför jag valde att fokusera på matchen, säger Wenger till BBC.

Sanchez har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Manchester City, men tidigare i dag skrev både The Mirror och The Guardian att han närmar sig en flytt till Manchester United. The Mirror skriver att klubben kan tänka sig att betala 30 miljoner pund (330 miljoner kronor) till Arsenal i övergångssumma – och ge Alexis Sanchez osannolika 400 000 pund (över fyra miljoner svenska kronor)– i veckan.

Publicerad 2018-01-14 kl 17:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå