Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

PSG-stjärnan öppnar för flytt: "Ser ut att vara slutet på min tid i Paris"

Paris Saint-Germains brasilianske ytter Lucas Moura har haft svårt att få speltid under säsongen i Ligue 1. Han har ryktats vara på väg bort till bland annat Manchester United och gick själv ut efter söndagens match mot Nantes och berättade att han vill lämna klubben.

– Finns det en chans att jag stannar den här vintern? Jag tror inte det. Med tanke på vad tränaren sagt, så ser det här ut att vara slutet på min tid i PSG.  Jag har erbjudanden som jag inte vill berätta om offentligt. Jag gillar engelsk fotboll, det är verkligen en av världens bästa ligor, sa han efter matchen mot Nantes enligt ESPN.

Moura verkar dock vara mest intresserad av att stanna i Europa.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna i Europa. Jag har fortfarande saker att uppnå här, sa han efteråt.

Moura har under säsongen hoppat in i fem matcher i Ligue 1.

Publicerad 2018-01-15 kl 09:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons