Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Uppgifter: Arsenal vill ersätta Sanchez med Forsberg

Alexis Sanchez är på väg bort från Arsenal. Hans kontrakt går ut i sommar och London-klubben uppges i brittisk media vara villig att sälja sin offensive stjärna i januari. Vilken klubb som sägs leda jakten på chilenaren? Manchester United.

Nu hävdar den italienska sajten calciomercato.it att Arsenals manager Arsene Wenger har identifierat svenske Emil Forsberg som en spelare han kan tänka sig att ersätta Sanchez med. RB Leipzig-stjärnan ska stå högt upp på Wengers önskelista.

Calciomercato.it pekar dock ut två hinder för en eventuell övergång. Dels sägs RB Leipzig inte särskilt intresserat av att sälja 26-åringen i vinter, och dels ska även Manchester United vara ute efter Forsberg. Sajten nämner att Uniteds manager José Mourinho ska vara förtjust i svensken. Portugisen såg Sveriges hemmamatch mot Italien i play off-rundan av VM-kvalet i höstas på plats.

I italiensk media kopplas Forsberg även ihop med en flytt till Milan, som han ryktades till även i somras.

En annan spelare som sägs vara aktuell som Alexis Sanchez ersättare i Arsenal är Borussia Dortmunds anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang.

Publicerad 2018-01-16 kl 10:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons