Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Isak uppges få konkurrens - Batshuayi ser ut att ersätta Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang är på väg till Arsenal, men det ser inte ut som att det blir Alexander Isak som får axla manteln efter skyttekungen. Såväl Ruhr Nachrichten som Kicker skriver att det blir Chelseas Michy Batshuayi som ersätter den gabonesiske anfallaren.

Enligt Ruhr Nachrichten rör det sig inledningsvis om ett lån fram till sommaren, men att det fortsatt pågår diskussioner kring en eventuell utköpsklausul. “Dortmund behöver en anfallare som garanterar ett visst antal mål för att nå en Champions League-plats igen”, skriver man.

 

Publicerad 2018-01-31 kl 09:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons