Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten: "Can går gratis till Juventus"

Sillybloggen

Emre Can sitter på ett utgående kontrakt med Liverpool och har kopplats ihop med en flytt till Juventus i sommar. Och får man tro den italienska agenten Federico Pastorello, som dock inte representerar spelaren, så är affären redan i hamn.

– Emre Can är ett stort fynd, inte minst på grund av att han kommer att ansluta gratis. Marotta (Giuseppe, vd) och Paratici (sportchef) har gjort det väldigt bra, säger han, enligt sajten Football Italia.

Jürgen Klopp och Liverpool har varit tydliga med att man vill förlänga med mittfältaren, men samtidigt accepterat att det bara är Can själv som bestämmer.

– Jag kan inte fatta beslut åt Emre Can men om jag var i hans skor så skulle jag ha lite mer tålamod med Liverpool och jag skulle stanna kvar. Jag tror att Liverpool, klubben och fansen, har stor tro på honom, sa tysken i slutet av januari, enligt Daily Mail.

Annons

Emre Can, 24, har den här säsongen fått stort förtroende i Liverpool och spelade 90 minuter i lagets senaste ligamöte med Tottenham.

Publicerad 2018-02-07 17:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto