Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gefle värvar norsk mittfältare

Sillybloggen

Gefle värvar norrmannen Fitim Kastrati, som senast kommer från Grorud IL i den norska tredjeligan. Tidigare har 24-åringen spelat i bland annat Vålerenga.

– Det känns roligt och jag ser fram emot att få spela fler matcher och lära känna mina lagkamrater bättre. Johan (Mjällby, huvudtränare) och Marcus (Bengtsson, assisterande) har mycket kunskap och jag tror att jag kommer kunna utvecklas som fotbollsspelare här, säger Kastrati till Gefles hemsida.

Norrmannen har under en tid provtränat med klubben och även spelat en träningsmatch mot Team TG. Nu har Kastrati skrivit ett treårskontrakt med Gefle.

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Fitim till oss och han ökar givetvis konkurrensen i truppen. Vi får in en kreativ och flexibel spelare som både kan användas som forward men även i en mittfältsposition. Han smälter in bra i gruppen och med hans erfarenheter från norska ligasystemet acklimatiserar han sig lätt. Han gjorde bra ifrån sig under tiden som han tränade med laget och matchen han spelade, så vi beslöt oss för att knyta honom till Gefle IF, säger Johan Mjällby.

Annons
Publicerad 2018-02-14 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto