Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
36v

Officiellt: Sirius värvar 16-årig talang: "Har spännande egenskaper"

Sylvin Kayembe är bara 16 år, men har redan spelat en hel del A-lagsfotboll med BKV Norrtälje i division 2. Nu står det klart att han skrivit på för tre år med IK Sirius från och med i sommar. Våren kommer han fortsatt att spela i Norrtälje.

– Sylvin är en av Upplands allra mest lovande 01:or, han har redan spelat seniorfotboll och har väldigt spännande egenskaper. Han är klok för sin ålder och har en väldigt bra fysik. Det känns kul att få in en ny ung kille, säger tränare Kim Bergstrand till Sirius hemsida.

Publicerad 2018-03-29 kl 19:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons