Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Uppgifter: Inter nära förlängning med Spalletti - men måste säkra CL-plats

Den italienske tränaren Luciano Spalletti lämnade inför den här säsongen Roma för att ta över som ny huvudtränare i Inter. Storklubben är efter helgens omgång placerat på fjärdeplats, men med en poäng ner till Lazio på femteplats i Serie A.

Enligt italienska tidningen Gazzetta dello Sport vill föreningen förlänga med tränaren till 2021, men enbart om tränaren säkrar en plats bland de fyra bästa lagen i tabellen, då det innebär spel i Champions League nästa säsong.

Inter ställs härnäst, på onsdag, i ett glödhett derby mot Milan på San Siro.

Publicerad 2018-04-03 kl 11:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons