Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Forsberg om framtiden: "Allt kan hända"

Emil Forsberg har spelat färdigt den här säsongen efter att ha stängts av tre matcher efter ett rött kort mot Hoffenheim. Svensken, som har omgetts av flyttrykten under en längre tid, satte igång en hel del spekulationer när han på Twitter skrev ett kort inlägg med orden “Tack för allt”.

Nu uttalar sig Forsberg kort till Sky om sin framtid.

– Vi kommer att prata om allt efter säsongen. Jag har ett kontrakt med Leipzig, men i fotbollen kan allt hända, säger svensken enligt sport.de.

Emil Forsberg har ryktats bort från RB Leipzig under en längre tid, men klubben har varit tydligt med att man inte haft några planer på att sälja svensken. Men nyligen uppgav Kicker att Leipzig ändrat sin inställning och att Forsberg “inte längre är osäljbar”.

Publicerad 2018-05-05 kl 17:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons