Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Chelsea nära att värva Middlesbrough-talang

Chelsea är på jakt efter att förstärka truppen till nästa säsong. Londonklubben ska, enligt The Sun, nu vara nära en värvning i sommar av Middlesbroughs spanske talang Adama Traore, 22, för 30 miljoner pund. Chelsea var redan i vintras på jakt efter anfallaren, men misslyckades då att ro en övergång i hamn, enligt tidningen.

Traore lämnade sommaren 2015 Barcelonas B-lag för spel med Aston Villa och har sedan i augusti 2016 tillhört Middlesbrough. Han har i år stått för fem mål och tio assist för klubben i The Championship.

Publicerad 2018-05-06 kl 14:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons