Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Molins erbjöds till Dif - men klubben ser ut att tacka nej

Guillermo Molins kommer att lämna sin grekiska klubb Panathinaikos efter säsongen. Det har mittfältaren tidigare bekräftat i en intervju med Svenska Fans.

– Som jag sa skulle jag gärna stanna i Grekland, gärna i flera år, men jag har aldrig gillat tanken på att gå till en konkurrerande klubb, så det är tveksamt om det skulle vara ett alternativ. Vi får se vad som dyker upp helt enkelt, sa Molins då.

ANNONS

Och nu uppger Fotbolldirekt att en av klubbarna som erbjudits Molins är Djurgården. Enligt sajten har Dif dock beslutat sig för att tacka nej.

Guillermo Molins har under karriären varit med och vunnit två SM-guld med Malmö FF.

Sportchefen Bosse Andersson har för sajten avböjt att kommentera.

Fotbollskanalen gjorde i förra veckan en intervju med Molins. Där sa han följande om framtiden

– Jag har en agent som jobbar. Jag är nöjd med min säsong. Jag har gjort många viktiga mål och har spelat bra även om jag var skadad från januari till mars och missade många matcher. Nu har jag kommit tillbaka och har känt mig bra, så jag är inte orolig över att hitta en klubb. Sedan får vi se vad det blir. Det är väldigt svårt att spekulera i vad det kan bli, det kan bli vad som helst. Det är inte lönt att spekulera i vad det blir innan det är på papper.

ANNONS

Molins själv skriver följande på Twitter:

Publicerad 2018-05-07 kl 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto