Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Holländsk media: Roma leder jakten på Kluivert

Justin Kluivert, son till tidigare Barcelona-spelaren Patrick Kluivert, är het på marknaden. Hans kontrakt med Ajax, där han slagit igenom med dunder och brak, går ut sommaren 2019 och den holländska storklubben har ännu inte lyckats komma överens om en förlängning med Kluivert och hans agent Mino Raiola.

Mängder av storklubbar runt om i Europa har sagts vara ute efter ytterforwarden den senaste tiden, bland annat har Manchester United kopplats ihop med Kluivert.

Men nu skriver holländska Voetbal International att supertalangen ser ut att flytta till Italien. Juventus, Milan och Roma sägs vara intresserat av Kluivert och enligt Voetbal International är det Roma som leder jakten.

 

Publicerad 2018-05-08 kl 21:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons