Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Uppgifter: Svenske landslagsmålvakten aktuell för flytt till AIK

AIK är, enligt Aftonbladet, nära att plocka in Sebastian Larsson, som har ett utgående kontrakt med Hull City i Championship. Enligt Fotbolldirekt.se kan nu Stockholmslaget även värva ytterligare en spelare från den svenska VM-truppen i sommar.

Enligt uppgifter till sajten är svenske Swansea-målvakten Kristoffer Nordfeldt, 28, nära en övergång till AIK. Stockholmsklubben ska vara beredd att lägga ett bud på målvakten, som har kontrakt med Swansea fram till den sista juni 2020.

Nordfeldt har tillbringat de tre senaste säsongerna som andremålvakt i Swansea och gjorde under den gångna säsongen sju matcher i FA-cupen och tre matcher i ligacupen, men däremot inte en enda ligamatch i Premier League.

Publicerad 2018-05-21 kl 18:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons