Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

"Emery presenterade sig själv i Arsenal"

Unai Emery har av flera trovärdiga medier uppgetts bli ny tränare i Arsenal efter att Arsene Wenger lämnat. Nu uppmärksammar de stora engelska medierna att ett meddelande i natt dök upp på Emerys officiella hemsida – en bild på honom själv med Arsenals klubbmärke och texten ”Stolt över att vara en del av Arsenalfamiljen”. Den plockades senare ned. BBC tillägger att det fortfarande är oklart om bilden kom upp av misstag eller var några hackares verk.

Emery inledde sin tränarkarriär i Spanien där han gjorde succé med Sevilla och vann Europa League tre gångar i rad mellan 2014-2016 innan han lämnade klubben. Sedan dess har spanjoren varit tränare i Paris Saint-Germain. I slutet av april meddelade tränaren att han lämnar klubben och har sedan dess stått arbetslös.

Publicerad 2018-05-23 kl 08:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons