Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

"Emery presenterade sig själv i Arsenal"

Unai Emery har av flera trovärdiga medier uppgetts bli ny tränare i Arsenal efter att Arsene Wenger lämnat. Nu uppmärksammar de stora engelska medierna att ett meddelande i natt dök upp på Emerys officiella hemsida – en bild på honom själv med Arsenals klubbmärke och texten ”Stolt över att vara en del av Arsenalfamiljen”. Den plockades senare ned. BBC tillägger att det fortfarande är oklart om bilden kom upp av misstag eller var några hackares verk.

ANNONS

Emery inledde sin tränarkarriär i Spanien där han gjorde succé med Sevilla och vann Europa League tre gångar i rad mellan 2014-2016 innan han lämnade klubben. Sedan dess har spanjoren varit tränare i Paris Saint-Germain. I slutet av april meddelade tränaren att han lämnar klubben och har sedan dess stått arbetslös.

Publicerad 2018-05-23 kl 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto