Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Chelsea ute efter argentinske skyttekungen

Inters argentinske skyttekung Mauro Icardi stod under den gångna säsongen för en ny supersäsong i Italien med 29 mål på 34 framträdanden i Serie A. Anfallaren var dessutom avgörande när Inter blev kvalificerat för Champions League-spel efter 3-2 mot Lazio i sista omgången, men kan trots det nu vara aktuell för en flytt från klubben.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport är anfallaren Maurizio Sarris förstaval om den tidigare Napoli-tränaren tar över som ny huvudtränare i Chelsea. Londonklubbens ägare Roman Abramovitj ska, enligt tidningen, vara beredd att betala utköpsklausulen på drygt 110 miljoner euro för anfallaren.

Icardi har kontrakt med Inter fram till den sista juni 2021.

Publicerad 2018-05-30 kl 08:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons