Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Zidane håller "oväntad" presskonferens

Real Madrids franske tränare Zinedine Zidane ledde i helgen den spanska giganten till tredje raka Champions League-titeln efter seger med 3-1 mot Liverpool i Kiev. Under torsdagen kommunicerade klubben ut att han kommer att hålla en presskonferens i dag.

Däremot meddelade inte Real Madrid vad presskonferensen kommer att handla om, vilket resulterat i spekulationer om det handlar om en kontraktsförlängning eller om han till och med kommer att lämna klubben.

Zidane har kontrakt med Real Madrid över nästa säsong.

Presskonferensen börjar klockan 13.00 i dag.

Publicerad 2018-05-31 kl 12:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons