Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Spanska journalisten: Ingen Pochettino till Real Madrid

Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino har kopplats ihop med Real Madrid, som ersättare till Zinedine Zidane. Så sent som igår hintade argentinaren om sitt intresse att träna den spanska huvudstadsklubben, i samband med sitt boksläpp i Spanien.

– När Madrid ringer så måste du lyssna, sa han till El Confidential.

Idag kommer dock nya uppgifter från Cope, som hänvisar till radioprogrammet Tiempo de Juego, där den spanska journalisten Paco González menar att tränaren inte längre är aktuell för Real Madrid. Enligt González ska Spurs-ordföranden Daniel Levy vara högst ovillig att släppa sin stjärntränare och Madridklubben fruktar att förhandlingarna kan ta veckor. Journalisten menar att klubben hoppas lösa en ny huvudtränare inom den närmsta veckan och således in har tålamod nog att sitta i långdragna förhandlingar med ett motvilligt Tottenham.

Senare kom även Sky Sports med liknande uppgifter.

Publicerad 2018-06-02 kl 19:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons