Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
33v

Uppgifter: Pochettino har bestämt sig - vill till Real

När Zinedine Zidane meddelade sin avgång från uppdraget som tränare för Real Madrid pekades Tottenhams Mauricio Pochettino snabbt ut som en tänkbar ersättare. De senaste dagarna har turerna varit många. Under lördagen rapporterades det att Real hade gett upp jakten på Pochettino, främst på grund av att man ska ha sett det lönlöst att förhandla med Spurs-ordföranden Daniel Levy om succétränaren.

Men kanske kan argentinaren gå till Real Madrid trots allt. Enligt The Sunday Times har Pochettino själv gjort det tydligt för den spanska jätten att han vill gå till klubben. Tränaren sägs hoppas på att en överenskommelse kan nås inom kort.

Publicerad 2018-06-03 kl 09:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons