Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: "United redo att möta Reals prislapp på Bale"

Champions League-finalen var knapp slut innan tvåmålsskytten Gareth Bale kastade stora frågetecken över sin framtid i Real Madrid. Walesaren deklarerade att han vill spela varje vecka, och om det inte skulle ske i Real så måste han flytta.

Manchester United har lyfts fram som en aktuell destination för Bale. Enligt The Sunday Times så jobbar den engelska klubben nu för att lösa värvningen. Tidningen skriver att Reals prislapp ligger på över 85 miljoner pund – cirka 994 miljoner kronor – och att United ska vara villigt att möta prislappen.

Publicerad 2018-06-03 kl 11:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons