Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: United presenterar VM-brassen

Sillybloggen

Den brasilianske mittfältaren Fred har växt fram till en nyckelspelare för Sjachtar Donetsk, som den här säsongen var i åttondelsfinal i Champions League. Efter fem säsonger i den ukrainska klubben gick United i början av juni ut med att klubben var överens med Sjachtar om en övergång för 25-åringen.

I dag gick United ut med att värvningen är i hamn och presenterade Fred som ny spelare i klubben på sin officiella hemsida. Brassen klarade nyligen den obligatoriska läkarundersökningen och skrev på ett kontrakt över fem år med Premier League-klubben.

– Fred kommer att komplettera våra andra mittfältares kvaliteter med vad vi behöver – hans kreativa hjärna, och passningsspel kommer att ge oss en annan dimension i våra matcher. Jag är väldigt glad över att han ansluter till vår klubb och jag tror att våra spelare vet hur viktig kan kan bli för vårt lag, säger Uniteds tränare José Mourinho till klubbens hemsida.

Annons

Fred om övergången till Manchester United:

– Det här är den största klubben i världen och jag är väldigt glad över att bli en del av det här fantastiska laget. Att få arbeta med José Mourinho, som har vunnit så många titlar under hans tid som tränare, är en stor möjlighet som man inte får missa, säger han till hemsidan.

Fred är en del av Brasiliens VM-trupp och satt på bänken i hela matchen i första gruppspelsmatchen mot Schweiz, som slutade 1-1.

Publicerad 2018-06-21 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto